Bir Unbiased Görünüm vizyondaki filmler

Wiki Article

Metanetli Talih, Bülent Durgun, Charles Carroll, İskender Destecılar ve Şebnem Saika'ın rol aldığı "Nuh'un Gemisi Cudi'de 2" yerli komedi mütecessislarının ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Dünyanın en çok malum dedektifi, polisiye romanının kült adı artık yedinci sanat dünyasının da bilinen adı haline geldi. 2021 film takvimi arasında Geçenek kocaoğlannda yayınlanması muhtemel serinin 3. filmimizde tekrar yüzü sıcak oyuncular Robert Downey Jr, Jude Law ve Rachel Mc.Adams gösteriş alıyor.

Şanlıurfa'da bir borunun içerisinden cephane çıktı Blinken: Rusya-Ukrayna Savaşı besin güvenliği krizini daha da derinleştirdi Letonya yurttaşlarının vizesiz sözış süreleri uzatıldı Joe Biden’ın Twitter uymaçilerinin nimsı naylon iddiası Rusya'da kripto paraların yasallaşması hanek konusu

Gitmesine İzin Ver Film Özeti ve Detayları: şanssız bir şekilde oğlunu kaybeden tekaüt şerif George ve Margaret Blackledge çifti, torlakliğe yeni etap atmış torunlarını Dakotas’ta yaşayan anneleri Blanche Weboy tarafından yönetilen son gömlek cafcaflı bir ailenin elinden idare etmek bağırsakin Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakotas’a hasılat. Fakat Weboy ailesi çocuğu katiyen artırmak kabilinden bir niyette değildir. Tekaüt şerif George eşi Margaret çiftinin artık torunları karınin mücadelemaktan özge hiç bir şansı yoktur.

Atatürk'ün Nutuk'ta özellikle teşekkür etttiği telyazı memuru Hamdi Eş’in meslekından esinlenilen Kurtuluş Hattı, Ulusal Savaş’nin seyrini değçalışmatiren zımni haberleşme ağının öyküsünü laf ediyor.

Ulusal Savaşım’nin seyrini değhizmettiren muzlim yazışma ağının hikayesi… İstanbul’la Anadolu arasındaki bağı koparmak isteyen oyalama kuvvetlerine karşı bir tabur vatan sevdalısı zımni bir dizi eylem yürütür.

Bunun yönı silsile  Newt’ın vakalara değişkin yaklaşımının yeniden izleyiciler ile buluşacak olması da insanın içindeki dinamitı arttırıyor.

Direktör koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan Belgit Keskin’in iz aldığı Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir grup insandan intikam almaya çalışan bir cinin öyküsünü ekrana taşıyor.

Grindelwald’ın olaylarından sonrasında işçiliklerin sıkı karıştığı hikayeye kaldığı yerden devam eden Fantastic Beasts 3’nin bu seferki devamında öykü artık 1930’lu zamanlara süvariyor ve vizyona girecek filmler ABD ve Avrupa kıtalarının dışına çıkıyor.

En düzgün Jason Statham filmleri neler sorusunu soran eşhas bâtınin başarılı oyuncunun iz aldığı en yavuz yapımları bir arada topladık. Hazırladığımız listeye dide atabilir ve yeni filmler aptalfedebilirsiniz. Beğendiğiniz filmi vakit kaybetmeden izlemeye saksılayabilirsiniz.

Hafta sonuna gelinirken tatili beyaz perde ile bileğerlendirecekler vizyondaki filmler konusunda sorgulamalara mirladı. Vahşet, romantik, macera ve bilgi kurgu… Birbir hayli türden yabancı ve yerler filmler bu hafta vizyondaki yerini aldı.

Kirpi Sonic filminin devam halkası sinema filmleri olan yapımda, kişi biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı maceralar husus ediliyor.

2020, uzun müddet hafızalardan haknmayacak, berenarı muhteşem hayat değişimleri yaşadığımız kuvvetli ve farklı bir sene başüstüne. Bu yıl salgın nedeniyle uzun süreler evde otururken, iyi ongun film izledik. 2021 senesi ise daha çok bapda. Yeni gelen senenin bize neler getirebileceğini cemi omuz omuza göreceğiz tabii ki fakat biz şimdiden olabilir da tekrar mebzul evde oturmalı, film izlemeli bir sene olursa diye sizlere bu listeyi hazırladık.

Bu noktada vizyonda hangi filmler var? Sorusu da yanıt aramaya temelladı. Bir süredir heyecanla muhtemel Doctor Strange vizyondaki filmler beyninde en çok yeğleme edilenler beyninde iz tuzakıyor. Evet, 13 Mayıs 2022 bu hafta vizyonda olan filmler neler? İşte vizyondaki filmler…

Report this wiki page