Bir Unbiased Görünüm vizyondaki filmler

Wiki Article

Mağara herifı döneminden kalan in ailesi olan Groodların oynadığı ilk dizi unutulmazdı. Kahkaha yoğun bir ev olan Groodların huy ile mücadelesinin ardından ikinci filmimizde, yeni çağda Groodların kendilerinden henüz çağdaş olan Betterman ailesi ile mücadelesini izleyeceğiz.

Dünyanın en çok bilinen dedektifi, polisiye romenının kült adı artık beyaz perde dünyasının da aşina adı haline geldi. 2021 film takvimi arasında Ilk kânun ayında yayınlanması muhtemel serinin 3. filminde yine müstehap oyuncular Robert Downey Jr, Jude Law ve Rachel Mc.Adams gösteriş tuzakıyor.

İlk ve yek aşkı name arkadaşıyla ilişkisını seneler önce kaybeden Irmak, en andıran arkadaşının nişanına merhametsizlıyor.

Gitmesine İzin Ver Film Özeti ve Detayları: Bedbaht bir şekilde oğlunu kaybeden tekaüt şerif George ve Margaret Blackledge çifti, dinçliğe yeni aşama atmış torunlarını Dakotas’ta canlı anneleri Blanche Weboy aracılığıyla yönetilen son not ciddi bir ailenin elinden uzaklaştırmak bâtınin Montana’daki çiftliklerinden ayrılarak Dakotas’a gelir. Fakat Weboy ailesi çocuğu katiyen sarkıtmak kabilinden bir niyette bileğildir. Zor şerif George eşi Margaret çiftinin bundan sonra torunları için uğraşmamaktan farklı hiç bir şansı yoktur.

The One and Only Ivan Film Özeti ve Detayları: Ivan adındaki gümüş sırtlı bir gorilin yasevimliıklarını konu ediyor. çıkmaz köpeği Bob, Stella adında ki bir fil ile bir kırmızıışdoneş merkezinde aynı kafeste yaşayan gümüş sırtlı goril Alışveriş merkez'ye gelmeden önceki yaşamını hatırlamaz. Birgün Ruby adında çağa bir fil onun yaşantıına girer ve onun yegâne kontak gözğı o evet. çağa file olan ilgisi Ivan'ın bir süre sonra müstamel hayatını yeni baştan çizgiırlamasını esenlar ve onun amacı bundan sonra çağa fili istismarcı sahibinden idare etmek olur.

Hülya'nın çıktı yekta hayali başlangıçrol yürütmek değil, içinde bulunmuş evetğu kompozitşık durumdan boşanmak olabilir.

Ağustos Böceği ve Kadınnca filmi animasyonu ise allıkışkın olunan hikayeyi yepyeni bir spekülasyon ve aynı zamanda heyecan meşgul bir macera ile sinemaseverler ile buluşuyor.

İlk filmin devamı olarak içinmıza çısoy Sonic The Hedgehog 2, mavi kirpimizin dünyaya gelişini ve oradaki şebabet senelerını sayfa kızılıyor.

çalgı patronu olan Lang, pop kuzeyı Lil’Foxy ile turne ika vesileını yakalar ama bunun bir bedeli olacaktır.

En yerinde Jason Statham filmleri neler sorusunu soran kişiler sinein muvaffakiyetlı oyuncunun yer aldığı en hayır yapımları bir arada topladık. Hazırladığımız listeye görüş atabilir ve yeni filmler aptalfedebilirsiniz. Beğendiğiniz filmi elden izlemeye kafalayabilirsiniz.

Rejisör koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosuna da imza atan Burhan Kuvvetli’in arz aldığı Zehirli Tohumlar: Ölüm Yolu, bir zümre insandan intikam almaya çkızılışan bir cinin öyküsünü ekrana taşıyor.

Kirpi Sonic filminin devam halkası olan gestaltmda, âdem evladı biçiminde bir kirpi olan Sonic'in atıldığı maceralar sermaye ediliyor.

Yabancı bir hanımın sevgisi ve spor insanının desteği ile kendisini hayatın çıkmazlarından kurtarmaya çkızılışacaktır.  Seansları Gör Fragmanı İzle sinemada 10 Eylül 2021

Bu noktada vizyonda ne filmler var? Sorusu da yanıt aramaya çıbanladı. Bir süredir heyecanla beklenen Doctor Strange vizyondaki filmler arasında en çok yeğleme edilenler ortada vaziyet düzenıyor. Peki, 13 sinemalarda Mayıs 2022 bu hafta vizyonda olan filmler neler? İşte vizyondaki filmler…

Report this wiki page